Het juiste advies voor uw complete woninginrichting

Bent u toe aan een nieuw interieur? Of heeft u iets nodig om de buitenkant van uw huis aantrekkelijker te maken? Wij van Villastar kunnen u hierin van advies dienen. Uw eerste oriëntatie zou het Internet kunnen zijn. Zo begint de zoektocht vaak. Maar wij geloven in een persoonlijke benadering en daarom weten veel klanten ons te vinden. Sommige klanten hebben we al vanaf de eerste dag we we open gingen.

We nemen graag de tijd voor u onder het genot van een kopje koffie. U heeft specifieke wensen en wij kunnen u zoveel laten zien. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt heel goed en dat is voor u een groot voordeel zodat we van de meeste producten de voor- en tegens kunnen uitleggen. Of een advies geven waar u misschien nog niet aan gedacht heeft.

Aanvullende producten voor in huis

We leveren niet alleen binnen– en buitenzonwering, tapijt of laminaat. We zijn een one-stopshop en verkopen we ook onderhoudsproducten. U wilt er tenslotte wel jaren plezier van hebben. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen voor uw vloeren, handige en modieuze deurmatten (eventueel als maatwerk), maar ook tafelzeil, horren voor uw ramen, sierkussens voor op de bank of stoelen en een ruim assortiment met kleine decoraties. Kom gewoon eens binnen en overtuig uzelf. In Den Helder zijn wij een begrip en dat laten we graag aan u zien.

U bent van harte welkom bij Villastar Woninginrichting!